Samenwerking

Heb jij een nieuwe onderneming, of bestaande onderneming dat raakvlakken heeft met de core business van PerSuit? Dan treden wij graag in contact met jou. Voorbeelden van ondernemingen waar wij in geïnteresseerd zijn, zijn ondernemingen die: (i) zakelijke kleding voor vrouwen op maat maken, (ii) business accessoires verkopen of (iii) werkzaam zijn in de branche van carrièrevrouwen. Deze opsomming is niet limitatief, dus denk je dat we een goede samenwerking aan kunnen gaan, stuur gerust een email. Lees hier meer over PerSuit. Vanwege spammail leggen wij graag het eerste contact via ons contactformulier.


PerSuit Careers

Werken bij PerSuit? Ben jij ook dynamisch en ondernemend? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 

PerSuit is op dit moment op zoek naar de volgende personen:

Stagiair Webdeveloper

PerSuit is constant bezig met het optimaliseren van haar website. Ben jij een enthousiaste IT-er en opzoek naar een afstudeerproject? Neem dan contact met ons op.

Stagiair Product Manager

PerSuit staat o.a. voor efficiënt shoppen. Als product manager met affiniteit voor kleding ben bij PerSuit aan het juiste adres. Opzoek naar een dynamische stage plek in de kledingbranche? Neem dan contact met ons op

Open sollicitatie:

Denk jij een aanwinst te zijn voor PerSuit? Laat het ons weten via het contactformulier o.v.v. open sollicitatie. Vervolgens ontvang je ons emailadres waar jij je brief en CV naartoe kan mailen voor een open sollicitatie.Vanwege spammail leggen wij graag het eerste contact via ons contactformulier.