Terug naar Dresscode

Dresscode PresentatieKleed je net iets beter/netter dan je publiek. Dit geeft respect aan, en versterkt het contact. Kies voor de representatieve, comfortabele en formele outfit. Bij voorkeur een mantelpak of een pantalon met blouse en een colbert. Keyword is comfort. Je wil voorkomen dat je constant aan je rok moet trekken aangezien hij opkruipt (dan is je rok dus een maat te klein), of dat je blouse constant uit je broek glipt (probeer eens een body-blouse of een langere blouse, die zijn nu upcoming). 

presentatie
Beoordeel de stof! Voorkom vlekken onder de oksels, camoufleer deze met een colbert. Ga voor de basic kleuren, van drukke kleuren wordt men onrustig en kom je niet representatief en overtuigend over. 

Denk ook aan bewegingsvrijheid. Een kokerrok kan je fantastisch staan, maar als het je belemmerd om heen en weer te lopen is het toch echt een afrader. Hetzelfde geldt voor (te hoge) pumps. 

Kies voor schoenen die passen bij de outfit qua kleur en stijl én comfortabel zitten. Zit jij goed in je outfit dan volgt de rest. 

Klik hier om te bepalen welk pak het beste staat bij jouw bodytype. 


Netwerkborrel Sollicitatie Presentatie First day Meeting Casual Friday