PerSuit Missie

De missie van PerSuit is het centreren van het aanbod aan zakelijke kleding en aanverwanten voor vrouwen door middel van een affiliate webshop, en tegelijkertijd, het verschaffen van kennis en kunde hoe vrouwen zich zo goed mogelijk kunnen presenteren met hun kledingkeuze. Het nieuwe online warenhuis voor de zakenvrouw. 


PerSuit is ontstaan doordat de oprichtsters zelf telkens geconfronteerd werden dat het lastig is om kleding te shoppen voor op kantoor. Het aanbod is zeer beperkt. Met als gevolg dat er veel tijd wordt verspild met zoeken naar de geschikte kleding in plaats van kiezen wat het beste bij je past.

PerSuit is een website en affiliatewebshop voor werkende vrouwen. Affiliate betekent dat wij niet de webshop zijn waar directe aankopen worden gedaan. Wij laten zien waar jij business wear en aanverwanten kan shopppen op het web.  

De website bestaat uit twee delen. De Shop en YOURSELF. 

In de Shop staat efficiënt shoppen centraal. We bieden zakelijke kleding aan zonder de casual wear.  Niet meer oneindig lang browsen op het web. In het PerSuit YOURSELF gedeelte staan tips en tricks omtrent de zakelijke garderobe centraal. 

PerSuit Going Forward

PerSuit heeft een hoop in petto! We blijven door ontwikkelen zodat we volledig en up to date blijven qua aanbod van business wear. Daarnaast is PerSuit bezig met een uitbreiding van het PerSuit Yourself deel. Meer Tips & Tricks, andere informatiebronnen en interactieve delen. Wat dit precies inhoudt, blijft nog even een verassing! 
PerSuit Team


PerSuit is begin 2015 opgericht door Ramona Vervuurt en Michelle Doets.

Beiden zijn werkzaam in de financiële dienstverlening. It takes one to know one!Over Ramona

Ramona
 • Beroep: Fiscalist, Internationaal & ondernemer
 • Seizoenstype: Wintertype
 • Hobbies: Snowboarden, tennis, ballroom, kleding, piano
 • Bodytype: Hourglass
 • Favourite business wear: Fel rode power jurk
 • Favourite accessoire: Aktetas en sjaaltjes
 • Power motto: Confidence is power!
 • Favourite PerSuit Yourself: Kleuranalyse
 • Favourite business sieraad: Horloge

Over Michelle

Michelle
 • Beroep: Register Belastingconsulent, MKB & ondernemer
 • Seizoenstype: Wintertype
 • Hobbies: Snowboarden, tennis, kleding, piano
 • Bodytype: Rectangle
 • Favourite business wear: Heels!
 • Favourite accessoire: Luxe pennen en business bags
 • Power motto: Suit-up for business!
 • Favourite PerSuit Yourself: Basics
 • Favourite business sieraad: ManchetknopenRamona over PerSuit

Na 10+ jaar in de financiële wereld werkzaam te zijn heb ik al menig pak versleten. Sollicitaties, presentaties en gewoon de day-to-day business zijn events waarbij een pak noodzakelijk is. Voor mij was het toch elke keer weer een hele klus om een geschikt pak te vinden. Er bestaan amper speciaalzaken voor vrouwelijke zakelijke kleding. En dat terwijl vrouwen juist de laatste jaren hun opmars maken en steeds hogere functies bezetten. 

De laatste tijd zie je wel steeds meer initiatieven opdoemen om deze groeiende doelgroep te voorzien van suitable suits! Ideaal moment dus om een en ander voor alle carrièrevrouwen op een rijtje te zetten. PerSuit is een uitkomst voor elke carrièrevrouw.

"We zijn met PerSuit namelijk nog een stapje verder gegaan."

Naast het efficiënt shoppen, heeft PerSuit tevens een "yourself" area met van allerlei soorten tips & tricks die erg handig zijn voor carrièrevrouwen. Ik wens jullie veel plezier bij het online shoppen en bij het doen van de DIY analyses en tests bij PerSuit.

Michelle over PerSuit

Hoe je eruit ziet heeft veelal een grote invloed op de indruk die je bij je gesprekspartner achter laat. Je hebt je eerste punt al binnen met een kwalitatief en goed zittend pak. Gecombineerd met de juiste accessoires en kleuren, maak je een professionele indruk. Wanneer je deze eerste indruk bevestigt met kennis en kunde, heb je de eerste stap naar een succesvolle samenwerking gezet. 

Voorheen had ik vaak moeite met het vinden van geschikte zakelijke kleding, online en in store. Het aanbod zeer beperkt en wordt de selectie "zakelijke kleding" (als die er is) veelal gecombineerd met "casual". Op de ene website een mooi colbert en op een andere website zoeken naar de pantalon. Tegen de tijd dat ik een match had, was ik al op zoveel sites geweest dat ik de colbert niet meer kon vinden. Herkenbaar? Met PerSuit (favorieten) verhelpen we dit probleem zoveel mogelijk.

"Er zit niet voor niets het woord "suit" in PerSuit!"

PerSuit biedt de mogelijkheid om efficiënt te shoppen en kennis te vergaren over de zakelijke garderobe. Ik wens jullie veel, maar vooral efficiënt shop-plezier.