Terug naar Dresscode

Dresscode NetwerkborrelJe zakelijke outfit is bij een netwerkborrel altijd goed. Doel van een netwerkborrel is het leggen van waardevolle contacten voor het bedrijf waar je voor werkt.

Het mooiste is natuurlijk indien je de borrel verlaat met een visitekaartje en een afspraak met een potentiele cliënt. Uiteraard draagt je elevator pitch bij aan je succes, maar je uitstraling zeer zeker ook.

Ook hier is het van belang wat je wil uitstralen. Kies een kleur, qua blouse, jurk of accessoire, die uitstraalt wat jij wil en wat bij jouw type past. Klik hier om te bepalen wat voor een type je bent en welke kleuren jou laten spreken. 

Helaas is het vandaag de dag nog steeds zo dat minder vrouwen hoge posities bekleden in vergelijking tot mannen. Bij een netwerkborrel kan het daarom handig zijn, om jezelf in de picture te brengen, om een outfit te kiezen dat autoriteit, overwicht en nog belangrijker, zelfverzekerdheid uitstraalt.

Zwart straalt autoriteit uit, daarom in de zakenwereld ook de meest gedragen kleur. Wellicht dus een idee om voor een in het oog springende power kleur te gaan. Fel rood en blauw zijn over het algemeen geschikte kleuren voor een netwerkevent. Ga naar de kleuranalyse om jouw powerkleur uit te kiezen. Netwerkborrel


Netwerkborrel Sollicitatie Presentatie First day Meeting Casual Friday